Middag

Shabbatmiddag til Copenhagen Cooking Festival

-

Når det bliver fredag aften i jødiske hjem, sænker roen sig, og det bliver tid til den ugentlige hviledag shabbat. Kom med til en traditionel shabbatmiddag hos Jødisk Informationscenter under Copenhagen Cooking Festival og smag dig igennem klassiske jødiske retter.

Shabbat middag ved synagogen

Fra en time før solnedgang fredag aften til lørdag aften, når det er blevet så mørkt, at man kan se tre stjerner på himlen, er det shabbat, den jødiske ugentlige hviledag. Shabbaten indledes med et lille ritual, hvor to lys tændes og vin og brød velsignes. Det efterfølges af et dejligt måltid mad, og repræsenterer en pause i en travl uge, hvor man tager lidt finere tøj på, gør sig ekstra umage med at dække bord og lave mad, og måske synger sange eller på anden måde markerer, at det er en særlig aften.

Under Copenhagen Cooking åbner Jødisk Informationscenter dørene og inviterer indenfor til en traditionel shabbatmiddag med god stemning og spændende fortællinger om denne jødiske tradition krydret med et glas koshervin.

Udover den rituelle velsignelse af både lys, de flettede brød, kaldet Challot, og bøn over en sød vin, kaldet Kiddush, byder menuen på lidt af hvert fra det jødiske verdenskøkken.

Vi glæder og til at invitere indenfor til en autentisk intim jødisk oplevelse!

Det praktiske

Da vi prioriterer en intim og autentisk oplevelse er der begrænsede billetter til salg.

Billetter koster 275kr eks. gebyr og købes via Billetto på link

Information

Sted
Jødisk Informationscenter, Krystalgade 12, 1172 Kbh K
Tidspunkt
Fredag d. 23. august kl. 18:00-21:00
Tilmelding
Billetter købes via link
Pris
275kr eks. billetgebyr