COpenhagen Cooking

Smag på de jødiske køkkener til Copenhagen Cooking

-

Kom til madmarked på Krystalgade og oplev det mangfoldige jødiske køkken!

Jøder har boet over hele verden og det har sat sit aftryk på jødisk mad, der er lige så divers som jøder selv. Til dette event slår Jødisk Informationscenter et slag for kulturel diversitet ved at servere retter fra det mellemøstlige, Nordafrikanske og Europæiske køkken, med alt fra Hummus til Bourekas. For 50-80 kr. pr. ret kan du selv sammensætte din egen kulinariske rundtur i de jødiske køkkener. 

Du kan få indsigt i det jødiske køkkens mange facetter, deres betydninger og oprindelser på dagen.

Madboden tilbyder bl.a.

  • Frikassee (friteret sandwich med tun, æg og chili med oprindelse i Tunesien)
  • Bishbash (Salat der inde holder sylt, salt og friske grøntsager med oprindelse i Jerusalem)
  • Bourekas (fyldt butterdej med oprindelse i Tyrkiet)
  • Hummustallerken
Emne

Information

Sted
Krystalgade, 1172 København K
Tidspunkt
Onsdag d. 24. august og Torsdag d. 25 august fra 15:00-21.00
Pris
Gratis - maden koster 50-80 kr. per ret på stedet indtil de er udsolgt