Esther Safir - Natasha Al-Hariri

Konference: "De mennesker, vi snakker om"

-

Den 8. maj afholder Jødisk Informationscenter konferencen "De mennesker, vi snakker om" i samarbejde med Tro i Harmoni og Dan Uzans Mindefond. Konferencen afholdes i Landstingssalen på Christiansborg. Konferencen vil nuancere opfattelsen af religion, og italesætte og udfordre de fordomme, der kan være omkring forskellige religioner og de mennesker, der bekender sig til dem.

konferenceinvitation

Med konferencen “De mennesker vi snakker om", giver vi en stemme til de religiøse mennesker, der ofte tales om i den offentlige debat, men sjældent tales med.

Vi giver ordet til de religiøse mindretal i Danmark, som får mulighed for, at tage ejerskab over deres egen fortælling. Der vil blive talt om tro, om identitet, og om religiøse symboler og ritualer. Og så vil vi i fællesskab konfrontere de fordomme, der møder medlemmer af religiøse mindretal i hverdagen. Det håber vi, kan være med til at skabe et fundament for nogle lærerige samtaler, hvor vi alle bliver klogere.

Natasha Al-Hariri, direktør i Dansk Flygtningehjælp Ungdom (DFUNK), vil være konferencier og lede os igennem eftermiddagen. 

Oplægsholderne i løbet af dagen vil være:

- Manpreet Singh
- Annette Bellaoui
- Esther Safir
- Ayat Siddiqi
- Peter Riis
- Yoel Tschernia

Der vil også være gratis frokost til arrangementet. 

Praktisk Information

  • Dato: søndag d. 8. maj, 2022
  • Tidspunkt: 11:00-15:00
  • Pris: 50 kr. inkl. frokost
  • Køb billet her

Information

Sted
Landstingssalen, Christiansborg, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København
Tidspunkt
Søndag d. 8. maj kl. 11:00-15:00
Tilmelding
https://billetto.dk/e/de-mennesker-vi-snakker-om-billetter-612226
Pris
50 kr.
Bemærkninger
Frokost er inkluderet i prisen