En kvinde i sort kjole omgivet af faldende spillekort

Jøder i kunsten - Opera

-

I foråret 2020 afholder Jødisk Informationscenter en arrangements række under titlen ‘Jøder i kunsten’. Arrangementerne er skabt i samarbejde med forskellige kulturinstitutioner i København, og sætter fokus på kendte jødiske kunstnere, indenfor forskellige kunstgenre.

Det første arrangement afholdes d. 6. februar og sætter fokus på jødiske komponister. I samarbejde med Den Kgl. Opera og deres aktuelle produktion af operaen ‘Carmen’, kommer operaformidler, Niclas Nørby Hundahl, og fortæller minoriteternes rolle i 1800tallets kompositioner. Oplægget tager udgangspunkt i den franske komponist George Bizet, som blandt andet har skrevet ‘Carmen’ og har sefardiske/spanske jødiske aner, og den bøhmisk jødiske komponist Gustav Mahler. 

Carmen er for mig et Mensch med alt, hvad sådan et indeholder. Sammensat og fuld af nuancer.” 
MIKKEL HYBEL FØNSSKOV, TV-STUDIEVÆRT

 

I samarbejde med Operaen kan Jødisk Informationscenter tilbyde arrangementets deltagere 10% rabat på billetter til Operaens forestillinger af ‘Carmen’ hhv. d. 12. og 15. februar.

Tilmelding skal ske via mail til hello@joediskinfo.dk. I mailen skal deltagerens/nes fulde navn fremgå, samt hvilken dato man ønsker at se forestillingen. Ved bekræftelse på tilmelding, får man rabatlink tilsendt.

Læs mere om forestillingen hér: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20192020/opera/carmen/

Information

Sted
Jødisk Informationscenter, Krystalgade 12
Tidspunkt
D. 06/02 kl. 17.00-19.00
Pris
Gratis