At være jødisk kvinde

Foredrag: At være jødisk kvinde (på Museum Nordsjælland)

-

Jødisk Informationscenter har sendt vores dygtige underviser og foredragsholder Emma Klose Gorodkin til Hillerød for, i samarbejde med med Museum Nordsjælland, at holde et oplæg om at være jødisk kvinde i dag.

Hvad vil det sige at være jøde? Hvordan opleves det at have jødisk identitet i verden i dag?
Hvorfor er det vigtigt stadig at fortælle de jødiske historier?

Filmskaber og storyteller Emma Klose Gorodkin vil tirsdag d. 25. oktober, kl. 19 -20 gøre dig klogere på dét og meget andet i foredraget ‘At være jødisk kvinde’, som afholdes på Museum Nordsjælland i Hillerød.

Emma har som filmskaber og storyteller produceret dokumentarfilmen ‘En Jødisk Kvindes Fortælling’, som kan findes på Dansk Jødisk Museum. Hun er uddannet fra European Film College 2017 og har taget et manuskript kursus på New York Film Academy 2018. Udover det underviser hun i dag hos Jødisk Informationscenter og arbejder til dagligt på Immigrantmuseet.

Praktisk

Tirsdag d. 25. oktober, kl. 19 -20
Museum Nordsjælland, Frederiksgade 9, 3400 Hillerød.

Pris: 60 kr
Billet købes på billet.dk.

Efterårsforedrag: En anden virkelighed – set fra andre perspektiver.

Foredraget 'At være jødisk kvinde' er en del af en foredragsrække i forbindelse med Museum Nordsjællands arkæologiske særudstilling ‘Døre til en anden virkelighed – tro og overtro i fortiden’ i Elværket i Hillerød. Her præsenterer museet en spændende foredragsrække med foredragsholdere, der hver på sin måde forholder sig til spørgsmål om tro, trosforestillinger og en anden virkelighed i nutiden.

Information

Sted
Museum Nordsjælland, Frederiksgade 9, 3400 Hillerød
Tidspunkt
Tirsdag den 25. oktober kl. 19.00 - 20.00
Tilmelding
Tilmelding via billetlink
Pris
60 kr.