Motorcykelklubben MuJu & Co., der står sammen med afdøde overrabbiner Bent Melchior

Debat på Folkemøde: MuJu & Co. MC Danmark

-

Oplev verdens første motorcykelklub for jøder og muslimer (og co.), når Jødisk Informationscenter inviterer MuJu & Co. til debat på årets Folkemøde.

Ses vi på Bornholm?

Skal du til årets Folkemøde på Bornholm, så læg vejen forbi Røgerigets debattelt lørdag den 18. juni kl. 19, hvor Jødisk Informationscenter og motorcykelklubben MuJu & Co. inviterer til samtale og debat. Vi vil i fællesskab besvare spørgsmål som: Hvilken rolle spiller den politiske værdidebat for muslimer og jøder og deres indbyrdes relation? Tages bestemte minoritetsgrupper som gidsler i kampen om politisk magt?

Med afsæt i den multikulturelle motorcykelklub MuJu & Co. MC Danmark vil vi prøve at blive klogere på etnisk-religiøse minoritetsgrupper i Danmark, hvis medlemmer navigerer mellem retten til at være sig selv og til at være som alle andre. Hvordan fastholder man sin særegne identitet samtidig med, at man ikke ønsker at blive udgrænset som anderledes eller blive placeret i en særlig kasse? 

Vi vil gerne invitere publikum til at deltage i samtalen og komme med deres inputs til den politiserede debat om identitet, hvor etniske og religiøse minoritetsgrupper bliver midtpunkt.

Praktisk

Hvor: Folkemødet på Bornholm, Røgerigets debattelt

Hvornår: Lørdag den 18. juni kl. 19.00 - 20.00

Pris: Gratis, ingen tilmelding

Information

Sted
Røgerigets debattelt, Folkemødet på Bornholm
Tidspunkt
Lørdag den 18. juni kl. 19.00 - 20.00
Pris
Gratis