Synagogen i Krystalgade indefra

Åben synagoge - særudgave om Danmarks befrielse med Bent Melchior

-

Vi er meget glade for igen at kunne åbne dørene op til Københavns smukke synagoge og inviterer indenfor murerne! Til denne særudgave i anledning af Danmarks befrielse 5. maj 1945 vil tidligere overrabbiner Bent Melchior fortælle om synagogen, flugten til Sverige og hvordan det var at komme tilbage til Danmark igen efter befrielsen!

OBS: Dette arrangement kræver et gyldigt coronapas for at kunne deltage (bevis for vaccination, tidligere smittet eller negativ test indenfor 72 timer). 

Besøget finder sted fra kl. 13:00 - 14:00, søndag den 9. maj, dørene åbner 12:30.

Besøget er gratis.

Besøget kræver ingen tilmelding, men der er et begrænset antal på 50 personer, så kom i god tid. Medbring venligst ikke store tasker. 
Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det.

COVID-19:
Vi sørger for håndsprit og god afstand mellem sidende publikum, så besøget i synagogen bliver en god og tryg oplevelse. Jf. de gældende COVID-19-retningslinjer, skal gæster ved dette arrangement kunne vise et gyldigt coronapas. Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, tidligere smittet eller er testet negativ indenfor 72 timer. Desuden skal alle skal bære mundbind indtil de sidder ned. 

Information

Sted
Krystalgade 12, 1172 København
Tidspunkt
Søndag d. 9. maj kl. 13-14. Dørene åbner kl. 12.30.
Pris
Gratis
Bemærkninger
Husk gyldigt corona-pas. Besøget kræver ingen tilmelding, men der er et begrænset antal på 50 personer, så kom i god tid.