Synagogen i Krystalgade indefra

Åben Synagoge med madbazar

-

Endnu en gang åbner Jødisk Informationcenter dørene til den smukke synagoge på Krystalgade – denne gang med mulighed for at købe jødiske specialiteter med efterfølgende.

Kom forbi til åben synagoge og madbazar

Interesserer du dig for arkitektur, religion eller historie, så tag din ven, udkårne, familie eller kollegaer med til et foredrag om synagogen og dansk jødisk liv. Efter besøget i synagogen holder D.A. Kosher åbent i Det Jødiske Hus, hvor du kan købe lidt jødiske specialiteter med. 

Synagogen i Krystalgade fremtræder i en helt særlig blanding af orientalsk og dansk stil. Synagogens tysk-danske arkitekt, Gustav F, Hetsch, arbejdede nemlig indenfor den ny-klassicistiske stil men var samtidig dybt inspireret af old-egyptisk byggekunst. Synagogen blev indviet i 1833 og udmærker sig som en af verdens smukkeste og mest særegne synagoger. 

Mød de danske jøder og bliv klogere på spørgsmål som; hvorfor ser synagogen ud, som den gør? Hvor holdte de københavnske jøder gudstjeneste inden? Hvordan bruges synagogen i dag og hvornår? Disse og mange flere spørgsmål vil du få svar på! 

Synagoge-besøget finder sted fra kl. 12 - 13, søndag den 26. marts.

Madbazaren vil være åben fra kl. 11.30 - 14.00

Besøget er gratis og der er ikke behov for tilmelding.

Medbring venligst ikke store tasker. 
Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det

Læs mere om synagoger her.

Information

Sted
Synagogen i Krystalgade 12
Tidspunkt
Søndag den 26. marts kl. 12.00
Tilmelding
Tilmelding ikke nødvendig
Pris
Gratis