Synagogen i Krystalgade indefra

Åben hus i synagogen med madbazar

-

Endnu en gang åbner Jødisk Informationcenter dørene til den smukke synagoge på Krystalgade – denne gang med mulighed for at købe jødiske specialiteter med efterfølgende.

Kom forbi til åben hus i synagogen med madbazar

Interesserer du dig for arkitektur, religion eller historie, så tag din ven, udkårne, familie eller kollegaer med til åben hus i synagogen, hvor du kan stille spørgsmål til vores guider. Ude i gården vil D.A. Kosher diske op med jødisk, hvor du kan købe lidt jødiske specialiteter med. 

Synagogen i Krystalgade fremtræder i en helt særlig blanding af orientalsk og dansk stil. Synagogens tysk-danske arkitekt, Gustav F, Hetsch, arbejdede nemlig indenfor den ny-klassicistiske stil men var samtidig dybt inspireret af old-egyptisk byggekunst. Synagogen blev indviet i 1833 og udmærker sig som en af verdens smukkeste og mest særegne synagoger. 

Til dette åben hus, vil du frit kunne gå rundt og tage rummet ind, eller du kan henvende dig til vores guider, der står klar til en snak. 

Åben hus i syanagogen er mellem kl. 12 - 13, søndag den 14. maj. 

Madbazaren holder åben fra kl. 12 og helt ind til kl. 15

Besøget er gratis og der er ikke behov for tilmelding.

Medbring venligst ikke store tasker. 
Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det

Læs mere om synagoger her.

Information

Sted
Synagogen i Krystalgade 12
Tidspunkt
Søndag den 14. maj kl. 12.00 - 13.00
Tilmelding
ingen
Pris
Gratis