Seder, bord dækket til jødisk påske Pesach

Virtuel seminar om pesach

-

Vær med når Jødisk Informationscenter holder virtuelt seminar på zoom om pesach - den jødiske påske - som starte lige om lidt d. 8. april.

Seminar om pesach

Pesach venter lige om hjørnet, og er en af de største højtider i den jødiske kalender. Dygtige Silja Vainer vil fortælle om højtiden og de forskellige praksisser og tradition der hører med, og du kan stille spørgsmål via chatten så tosset du vil!

Zoom møde id: 727-572-520
Link: https://zoom.us/j/727572520

Et rundt seder-fad man bruger itl pesach

En anderledes aften

I disse virus- og karantænetider har vi brug for kulturprodukter, der ikke kræver fysisk fremmøde. Når alle jøder i Danmark i år skal fejre pesach kan de ikke samles til højtiden, og derfor kan det være rart lidt pesach-stemning. Derfor har Det Jødiske Samfund i Danmark genpubliceret pesach-klassikeren fra 1987 En anderledes aften.

I 1987 bestod klassikeren af et hæfte og et kassettebånd, med de kendte og traditionelle pesachsange, -fortællinger og -instruktioner, som man kunne lytte til under forberedelserne, men som man også kan synge med på og læse højt af under måltidet.

I disse coronatider har et hold samlet sig, om at optimere og digitalisere klassikeren, som nu er lagt tilgængeligt på youtube, ligesom hæftet er blevet udgivet i pdf.format og kan hentes her. Således kan alle få adgang til materialet og hjemmene kan stadig blive fyldt af pesach-stemning.

Information

Sted
zoom.us
Tidspunkt
D. 6. april kl. 11.00
Bemærkninger
Zoom møde id: 727-572-520
Link: https://zoom.us/j/727572520