Fem mænd fra motorcykelklubben MuJu, der står og vogter en jødisk begravelsesplads.

Torsdags Talk - Verdens første muslimsk-jødiske motorcykelklub

-

Jødisk Informationscenter byder igen velkommen til en række spændende og lærerige foredrag under titlen 'Torsdags Talks' med emner, der relaterer sig til jødedommen. Foredragene kan følges live på Zoom hjemme i stuerne tre torsdage i december kl. 19!

Man støder ofte på fordommen om, at jøder og muslimer er fjender og hader hinanden. Men verdens første muslimsk-jødiske motorcykelklub, MuJu & Co. MC Danmark, er et bevis på, at denne opfattelse er langt fra virkeligheden. I denne klub kører jøder og muslimer nemlig side om side og mødes om deres fælles passion: motorcykler og fart på landevejene. MuJu var fornyligt i medierne, fordi de valgte at stå fredsvagt ved Mosaisk Vestre Begravelsesplads på årsdagen for Krystalnatten for at forhindre, at nogle skulle gentage sidste års hærværk.

Men hvorfor er denne motorcykelklub blevet stiftet? Og hvorfor er det egentlig kontroversielt, at jøder og muslimer har startet en motorcykelklub sammen? 

Jødisk Informationscenter inviterer d. 10. december to af klubbens medlemmer, Said Mohamed El Idrissi og Dan Meyrowitsch, ind i det virtuelle studie til at udfolde disse spørgsmål og mange flere. 

Se med torsdag d. 10/12 kl. 19 på zoom!

Link til zoom

Password: 602419

Information

Sted
Hjemme i din stue
Tidspunkt
Torsdag d. 10. december kl. 19.00-20.00
Bemærkninger
Link: https://us02web.zoom.us/j/83594648508?pwd=c1FLYVZLdEFaVmQrRFdVN1ZaQVBsdz09  Password: 602419