Forside af bog, hvorpå der står 'Nordisk Vildt' af Daniel Dencik på lilla baggrund

Nordisk Vildt - Forfattertalk

-

Kom til ’talk’ i Krystalgade og hør om hvordan den jødiske mystik er blevet brugt i litteraturen. Vi har inviteret forfatter Daniel Dencik og forfatter og kulturjournalist Heidi Laura til en samtale om Daniel Denciks bog Nordisk Vildt

I bogen Nordisk Vildt møder vi tvillingeparret Silas og Elias, som er hinandens modsætninger og uvenner. På tragisk vis kommer de sammen ud for en ulykke, men dette skal vise sige at bringe de to nærmere end nogensinde før. I bogen undersøger Dencik sammenstødet mellem det menneskeskabte og naturen, som gennem svære familieforhold, kvantefysik og Kabbala, undersøges på mystisk vis, alt imens det foregår i den nordiske natur. 

Daniel Dencik er dansk forfatter og filminstruktør. Dencik debuterede i 1998 med digtsamlingen Lyn på en motorvej, og har siden da udgivet 8 bøger, hvoraf den sidste, Nordisk Vildt udkom på Politikens Forlag i 2018.   

Heidi Laura er forfatter og kulturjournalist og skriver især om design, æstetik og kulturtendenser. Hun har oprindeligt en ph.d. i jødisk mystik, og har skrevet bøgerne Den Jødiske Verden og Danske verdensreligioner: jødedom.

Så kom til arrangementet den 10. oktober fra kl. 17 til 19 og lyt med.

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding via hello@joediskinfo.dk

Information

Sted
Jødisk Informationscenter, Krystalgade 12
Tidspunkt
D. 10/10 kl. 17.00
Pris
Gratis