Ekaterina Andersen

Kvindernes kampdag: Ligeværdige, men ikke de samme

-

Ligestillings- og sexismedebatten er glødende igen, men hvad er egentlig op og ned i debatten? Jødisk Informationscenter inviterer til en online talk på Kvindernes internationale kampdag, hvor feministisk debattør Ekaterina Andersen vil fortælle om, hvordan vi kan bruge biblen til at forstå ligestilling, og hvordan vi bedst kommer i mål med kampen om ligestilling.

Kampen for ligestilling tager mere plads i debatten for hvert år der går. Men hvad er ligestilling for noget? Skal vi stræbe efter at blive de samme? Eller efter at blive ligeværdige? For det er ikke de samme mål, hvis du spørger feministisk debattør Ekaterina Andersen. Hun mener, at man kan bruge den jødiske mysticisme Kabbalah og biblen til at forstå, hvad det vil sige at være kvinde, og hvordan mænd og kvinder kan blive lige, uden at blive ens. 

For selvom der er corona, skal kampdagen markeres! Find din yndlingsdrink frem, læn dig tilbage i din sofa og se med over Zoom eller Facebook live, når Ekaterina Andersen gør os klogere på ligestillingsdebatten!

Se med på Zoom:
Link: https://us02web.zoom.us/j/81661129458?pwd=K3QwOFFqNW8xM3JIL0U0UFJBaHp1UT09
Password: 753124

Eller live på Facebookhttps://www.facebook.com/detjodiskesamfund

Information

Sted
Hjemme i din stue
Tidspunkt
Mandag d. 8. marts kl. 19