Spillemand på en tagryg

Jøder i kunsten - Spillemand på en tagryg

-

Jødisk Informationscenter inviterer til et spændende arrangement i Det Ny Teater, hvor vi med en jødisk vinkel belyser den evigt aktuelle "Spillemand på en Tagryg". Bagefter kan man se forestillingen til en favorabel pris!

"Spillemand på en tagryg" bliver igen opført på Det Ny Teater - Men hvorfor bliver dette stykke genopført igen og igen på teatre i hele verden? Og hvorfor er forestillingen stadig vigtig og relevant for teatre og ikke mindst for publikum?

For at svare på de spørgsmål inviterer Det Ny teater og Jødisk Informationscenter til et spændende arrangement om det ikoniske teaterstykke.

Jan Schwarz, der er lektor i Jiddisch på Lunds Universitet, fortæller om stemningen og kulturen omkring Jiddisch, og skuespilleren Michael Lindvad, fortæller om sin rolle som rabbiner i forestillingen og som ”forestillingens husinstruktør” bag scenen.

Samtalen styres af forfatteren, instruktøren og tv-journalist, Dan Tschernia, hvis familie kommer fra nøjagtigt det miljø, forestillingen skildrer. Han kan fortælle om baggrunden for stykket og dets succes og vil være med til at varme publikum op til en fantastisk forestilling.

Det bliver en rigtig god og appetitvækkende optakt til en god teateroplevelse.

Praktiske informationer

Hvor: Det Ny Teater,  Gl. Kongevej 29, 1610 København

Hvornår
Kl. 13.30-14.30: Talk 
Kl. 14.30-15: Pause
Kl. 15-18: forestilling 

Tilmelding foregår via mail til arrangement@detnyteater.dk , hvor du gerne må skrive antal billetter til forestillingen,  i hvilken priskategori og hvor mange billetter til foredraget samt telefonnummer. Så vil du blive ringet op af en medarbejder fra Det Ny Teater, som vil få betalingen overstået over telefon via kreditkort. Derefter vil du modtage billetterne til både foredraget og forestillingen. Først til mølle, så længe billetter haves. 

Billetpriser

Talk: kr. 85,-

Forestilling:

A billetter koster kr. 490,- (normalpris kr. 540,-)

B billetter koster kr. 391,- (normalpris kr. 431,-)

C billetter koster kr. 294,- (normalpris kr. 329,-)
BEMÆRK: Alle C billetter har begrænset udsyn, dog kan alle spillescener ses fra disse pladser da de foregår på midtscenen.

Læs mere om forestillingen her

Information

Sted
Det Ny Teater, Gl. Kongevej 29, 1610 København
Tidspunkt
Søndag d. 17. oktober kl. 13.30
Tilmelding
Via mail til arrangement@detnyteater.dk
Pris
Foredrag: 85kr Forestilling: A billetter 490kr, B billetter 391kr, C billetter 294kr