Sort/hvid baggrund med teksten 'Jødisk Informationscenter og poesiens hus præsenterer Jødiske poeter, jøder i kunsten' med blå skrift

Jøder i kunsten - Poesi

-

Det bliver en helt særlig aften, når Jødisk Informationscenter inviterer til endnu en aften om jøder i kunsten, som denne gang handler om poesi og foregår i Poesiens Hus. Vi dykker ned i jødiske poeter og den lange tradition i jødisk litteratur for at lade poesien tale. Dette arrangement er en blanding af foredrag og oplæsninger af forskellige digte.

Der er flere strømninger og et ocean af vidunderlige poeter at vælge imellem. Fra det stærkt religiøse over det politiske og til det helt personlige. Der er små vinduer ind i en tid hvor alt var anderledes, men alligevel ikke. Det bliver smukt, sjovt, rørende, smerteligt, råt, og meget mere. En tsunami af ord som river os med.

Dennis Jacob Rosenfeld er forfatter og kulturformidler. Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet hvor populærkulturen og finkulturen mødes.

Praktisk

Billetpris er 85kr,

Køb billetter her

Der er et begrænset antal billetter.

Information

Sted
Poesien Hus, Møllegade 7 2200 Kbh N
Tidspunkt
Tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00-21:00
Tilmelding
https://billetto.dk/e/fra-toraen-til-white-space-stromninger-i-jodisk-poesi-billetter-482211
Pris
85kr