Håb

HÅB: Joseph Roth og Stefan Zweig - udsolgt

-

I samarbejde med Litteratursalonen Esther byder Jødisk Informationscenter velkommen til salonrækken TRO, HÅB & KÆRLIGHED. I den første salon skal vi dykke ned i Håb!

En brevveksling imellem de to østrigske forfattere og nostalgikere, Joseph Roth og Stefan Zweig, skaber rammen for samtalen omkring håb. Både Roth og Zweig var børn af det intellektuelle håb for fremtiden, der blomstrede omkring år 1900 indtil første verdenskrig. Her oplevede de verdenen, som de kendte den, gå under, og deres erfaringer med tabet gjorde et varigt indtryk, der kom til udtryk hvor end de ytrede sig - både som forfattere og som mennesker. Med andre ord: hvad betyder det at leve med og blive næret af håb, for så at miste det fuldkomment?
Dette er vi så heldige at have forfatter og oversætter Selma Rosenfeldt-Olsen, til at komme og indvie os i.

Derudover får vi besøg af den dansk-jødiske musiker og sangerinde Olivia Lincoln, der med sin jazzede r’n’b lyd vil invitere os alle ind i sit univers af akustiske sange og omfavne os i musikkens håbefuldhed.

Baren i Huset KBH vil være åben, humøret højt og stemningen nok lettere ekstatisk ovenpå den lange nedlukning. Så tag din ven, din mormor, din kæreste eller dem allesammen under armen og lad os sammen fejre genåbningen af salonerne i en aften drysset med HÅB!

Pris
Ungdomsbillet (Under 30): 50,00 kr.
Voksen (+30): 70 kr. 

Køb din billet her

Information

Sted
Huset KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København
Tidspunkt
Torsdag d. 13. maj kl. 21-23
Pris
50/70 kr