Billede af Sanne Cigale og Flemming Møldrup

Dem vi er - en talk om identitet

-

Som del af Jødisk Kulturfestival 2023 inviterer Jødisk Informationscenter til en talk om sammensatte identiteter. Vær med når vi taler med Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup om, hvordan det er at befinde sig på tværs af religiøse og nationale skel.

Jøde, israeler og dansker

I 2023 er en sammensat identitet ikke længere et nyt fænomen – men det gør det ikke mindre relevant at tale om. At være jøde, israeler og dansker kan være en kompleks størrelse at forstå og formidle. Til dette arrangement forsøger vi at sætte ord på kompleksiteten, når vi taler med Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup om, når forskellige identitetsmarkør sameksisterer.

Om oplægsholderne

TV- og radioværterne Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup har begge jødisk ophav, fædre der er fra Israel, og de er begge to opvokset i Danmark. De har før sat ord på deres identiteter og er begge to blevet konfronteret med deres sammensatte identitet af andre, som har holdninger til den. Samtalen modereres af projektleder for Jødisk Informationscenter Emma Feil.

Arrangementet er en del af Jødisk Kulturfestival 2023.

Praktisk

  • Hvor: Det Jødiske Hus i Krystalgade 12.
  • Hvornår: Torsdag den 8. juni kl. 15.00.
  • Pris: Gratis, tilmelding via link.

Information

Sted
Krystalgade 12
Tidspunkt
Torsdag den 8. juni kl. 15-16.30
Tilmelding
https://billetto.dk/e/dem-vi-er-en-talk-om-identitet-billetter-827111
Pris
Gratis