Synagogen i Krystalgade indefra

Åben Synagoge til Kulturfestival

-

Endnu en gang åbner Jødisk Informationcenter dørene til den smukke synagoge på Krystalgade – denne gang er det i forbindelse med Jødisk Kulturfestival, hvor der er meget mere på programmet.

Kom forbi til Åben Synagoge

Interesserer du dig for arkitektur, religion eller historie, så tag din ven, udkårne, familie eller kollegaer med til åben hus i synagogen, hvor du kan stille spørgsmål til vores guider. I samme uge flytter Jødisk Kultur Festival også ind i Krystalgade 12 og flere steder i byen, så efter besøget i synagogen, vil der også være rig mulighed for at snuse til årets program, lytte til en talk eller smage på det jødiske køkken.

Synagogen i Krystalgade fremtræder i en helt særlig blanding af orientalsk og dansk stil. Synagogens tysk-danske arkitekt, Gustav F, Hetsch, arbejdede nemlig indenfor den ny-klassicistiske stil men var samtidig dybt inspireret af old-egyptisk byggekunst. Synagogen blev indviet i 1833 og udmærker sig som en af verdens smukkeste og mest særegne synagoger. 

Åben hus i synagogen er mellem kl. 15 - 16, søndag den 4 juni.

Besøget er gratis og der er ikke behov for tilmelding.

Medbring venligst ikke store tasker. 
Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det

Læs mere om synagoger her.

Se festivalprogrammet

Emne

Information

Sted
Synagogen i Krystalgade 12
Tidspunkt
Søndag d. 4. juni, kl 15-16
Tilmelding
Ingen tilmelding nødvendig
Pris
Gratis