Synagogen i Krystalgade indefra

Åben synagoge - Gratis musik og foredrag med Henrik Goldschmidt

-

Jødisk Informationscenter inviterer igen 'indenfor murene' til Åben Synagoge. Til denne Åben synagoge kan du opleve en koncert af Henrik Goldschmidt i synagogens smukke rammer.

OBS: Dette arrangement kræver et gyldigt coronapas for at kunne deltage. 

Vi glæder os meget til at se dig til denne sommerudgave af Åben synagoge i musikkens tegn! Hvis du er en af dem, der valgt at holde sommerferie hjemme i Danmark og er nysgerrig på musik, kultur og jødisk liv, er dette arrangement perfekt til dig. 

Vi har inviteret musiker Henrik Goldschmidt, som vil spille på sin obo og undervejs fortælle om sit spændende arbejde for at skabe fred gennem musik, bl.a. mellem jøder og muslimer i Mellemøsten. Henrik står bag Goldschmidts Musikakademi og Middle East Peace Ensemble, hvor mennesker med forskellige kulturelle baggrunde kan møde hinanden gennem musikken. Derudover vil Henrik Goldschmidt tage sin palæstinensiske ven og musiker Bilal Irshed med, som vil spille lidt på sin Oud. På den måde vil de sammen give en musikalsk fortælling om, hvordan man kan bringe fjender sammen gennem musik. 

Henrik Goldschmidt med obo

Praktisk information

Besøget finder sted fra kl. 13:00 - 14:00, søndag den 11. juli, dørene åbner 12:30.

Besøget er gratis og kræver ingen tilmelding.

Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det.

COVID-19:
Vi sørger for håndsprit og god afstand mellem sidende publikum, så besøget i synagogen bliver en god og tryg oplevelse. Jf. de gældende COVID-19-retningslinjer, skal gæster ved dette arrangement kunne vise et gyldigt coronapas. Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, tidligere smittet eller er testet negativ indenfor 72 timer. 

Emne

Information

Sted
Krystalgade 12, 1172 København
Tidspunkt
Søndag d. 11. juli kl. 13-14. Dørene åbner kl. 12.30.
Pris
Gratis