Ekaterina Krarup Andersen

"10 bibelske historier enhver feminist burde kende til"

-

I anledning af Jødisk Kulturfestival holder Jødisk Informationscenter en eftermiddag i feminismens tegn! Hænger biblen og feminisme sammen? Og kan feminister lærer noget af biblen, og en fortællinger, som den om Eva der vellysten bider i et æble og dermed dømmer hele menneskeheden? Det mener feministisk debattør, Ekaterina Andersen, godt at vi kan!

OBS: Foredraget kan både ses fysisk inde på Krystalgade, men kan også ses online, da vi sender foredraget live på Det Jødiske Samfunds Facebookside.  

Hvad nu hvis man vendte biblen på hovedet og skilte sig af med middelalderlige katolske tolkninger og i stedet anskuede biblen som et unik indblik i vores formødres liv: deres mod, deres kampe og ikke mindst opofrende søstersolidaritet. Ekaterina Andersen, mener vi kan lærer rigtig meget af biblen, for hvis ikke af vores formødre, af hvem skal vi så lære, hvordan man modstår patriarkatet!

Kom ind og hør det spændende oplæg 'Ti Bibelske historier en hver feminist burde kende', hvor Ekaterina Andersen kommer og vender biblen på hovedet og lære os mere om de kvinder, hvis skulder du får lov til at stå på i dag. 

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding, men der er et begrænset antal pladser, så kom i gerne i god tid. Medbring venligst ikke store tasker. Sikkerhedstjek er påkrævet inden adgang, og vagten forbeholder sig retten til at nægte adgang på dagen, skulle han se sig nødsaget til det.

Se resten af programmet til Jødisk Kulturfestival 2021 her.

Emne

Information

Sted
Det jødiske hus, Krystalgade 12, 1172 København
Tidspunkt
Søndag d. 30. maj kl. 14.15-15.45
Pris
Gratis